U bevindt zich hier:   Werken & leren  Flexibel werken

Flexbureau

Wil jij een afwisselende baan binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei, waarbij je zelf bepaalt wanneer je werkt? Dan ben je bij het flexbureau aan het juiste adres.

Het flexbureau is het interne uitzendbureau van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Afdelingen binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei die tijdelijk behoefte hebben aan de inzet van extra medewerkers kunnen een beroep doen op het flexbureau.
Het flexbureau bemiddelt vervolgens tussen de afdeling en de flexmedewerker. Bij het flexbureau werken flexmedewerkers met een 0-uren contract in diverse functies en afdelingen binnen de organisatie. Tevens is er regelmatig een verpleegkundige vacature voor vaste uren.

Het flexbureau bemiddelt met name voor de functies:

  • verpleegkundige
  • verzorgende (leerling verpleegkundige)
  • zorgassistent

Beschikbaarheid

Werken als flexmedewerker geeft een grote vrijheid bij het plannen van je werkweek, je bepaalt zelf welke dagen en hoeveel diensten je werkt.   


Solliciteren

Stuur een sollicitatie met CV naar flexbureau@zgv.nl. Vermeld hierin naar welke functie je solliciteert en het aantal uren dat je gemiddeld per week beschikbaar bent.


Contact en informatie

Neem gerust contact op met één van de intercedentes van het flexbureau van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Het flexbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.