U bevindt zich hier:   Over zgv

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. Dat doen we door het leveren van medische zorg, onderzoek en innovatie. Wij geven patiënten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl.


Profiel

 

Voeding en bewegen

 
Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze. Vanuit onze betrokkenheid en professionaliteit geven wij de best mogelijke zorg.   Voeding en bewegen zijn de bouwstenen van  onze zorg. Onze patiënten merken dat door een uitstekende voedingsservice en een goed advies, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit (eigen) wetenschappelijk onderzoek.
 

Organisatie en bestuur

 

Kwaliteit en veiligheid

 
In Ziekenhuis Gelderse Vallei werken ruim 2600 medewerkers. Lees meer over de organisatiestructuur, de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht, het management en de diverse advies- en overlegorganen.   Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid. Elke professional heeft hier een actieve rol in. De kwaliteit die de patiënt ervaart wordt immers geleverd door de zorgprofessionals.
 

Publicaties en nieuws

 

Stichting Vrienden

 
  De Stichting Vrienden van Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede heeft sinds 1997 één belangrijk doel: het verblijf van kleine en grote patiënten in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk maken.