U bevindt zich hier:   Opname in het ziekenhuis

Opname in het ziekenhuis

Een ziekenhuisopname kan onzekerheid en spanning geven. Wij doen ons best uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken. Een goede voorbereiding kan helpen om de opname goed te laten verlopen. Als u nog vragen heeft horen wij dit graag om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Meerdaagse opname

Bij een meerdaagse opname wordt u langer dan één dag in ons ziekenhuis opgenomen. U verblijft dan op een van onze verpleegafdelingen. 


Dagopname

Wordt u opgenomen voor een operatie, behandeling of onderzoek in dagopname? Dan komt u te liggen op een van de volgende afdelingen:

  • Interne dagopname
  • Chirurgische dagopname
  • Kinderdagbehandeling

Op deze afdelingen krijgt u als patiënt verpleegkundige zorg voor en na uw behandeling. Als alles goed gaat, kunt u enkele uren na de behandeling of  ingreep weer naar huis. 


1- of 2- persoonskamer

Tijdens uw verblijf in Ziekenhuis Gelderse Vallei kunt u van aanvullende faciliteiten gebruik maken. Bijvoorbeeld een verblijf op een 1 of 2 persoonskamer, een uitgebreidere maaltijd of een senseo koffieautomaat. Dit stukje extra service kunt u afnemen door middel van een 1- of 2-sterren pakket, via Gelderse Vallei Vivre.