U bevindt zich hier:   Werken & leren  Stage

Stage

Het ziekenhuis wil door het verlenen van stageplaatsen studenten een kans geven om het vak in de praktijk te leren. Daarnaast doet het ziekenhuis ervaring op met nieuwe kennis en inzichten van de stagiaires. Daarom biedt het ziekenhuis aan veel opleidingsinstituten stageplaatsen aan.


Stageplaatsen

Het hele jaar door hebben wij diverse stageplaatsen voor studenten. Heb je interesse in een stage  in ons ziekenhuis? Kijk dan in het overzicht stageplaatsen of jouw gewenste stageplaats je een stageplaats kan bieden.

Startmoment
Het gehele jaar door op individuele aanvraag of volgens afspraken met opleidingen.

Toelating
Uiteenlopend, afhankelijk van soort opleiding en stagedoelen.


Stages verpleegkundige opleidingen

Binnen het ziekenhuis kun je alleen een verpleegkundige stage lopen als je student bent van ROC A12 of van de Christelijke Hogeschool Ede . De sollicitatieprocedure verloopt via de stagecoördinator. Stageplaatsen worden toegewezen door de stagecoördinatie van het ROC A12 en de CHE.


Snuffelstage of maatschappelijke stage scholieren

Helaas ziet het ziekenhuis geen mogelijkheden om snuffelstages of maatschappelijke stages voor scholieren te faciliteren. Reden hiervoor is onder andere dat wij de privacy van onze patiënten willen waarborgen en geen nazorg kunnen bieden aan de scholieren, als zij ten tijde van de stage schokkende dingen meemaken.

Ziekenhuis Gelderse Vallei doet mee met de landelijke open dag ziekenhuizen. Deze wordt één keer in de twee jaar georganiseerd. Dit is een uitstekende gelegenheid voor scholieren, kennissen en familieleden om nader kennis te maken met ons ziekenhuis. Hou de website in de gaten voor data en verdere informatie.


'Meekijkdagen' kennissen en familieleden

Het ziekenhuis verleent geen medewerking aan meekijkdagen aan kennissen en familieleden van medewerkers. Dit vanuit uit het oogpunt van de privacy van de patiënten en het niet vooraf in kunnen schatten met welke situaties de betrokkenen geconfronteerd kunnen worden.


Meer informatie

  • Meer weten over onze stagemogelijkheden bel dan met werving en selectie (0318) 89 1300