U bevindt zich hier:   Naar de polikliniek

Naar de polikliniek

Op de polikliniek houden medisch specialisten spreekuur. Ook vindt er onderzoek en/of behandeling plaats. Voor een afspraak kunt u terecht op onze hoofdlocatie in Ede, of bij de spreekuurcentra in Barneveld en Veenendaal en Wageningen.

Neem bij een poliklinische afspraak altijd mee:


Inschrijven bij de inschrijfbalie in de vleugels

Als u het ziekenhuis voor de eerste keer als patiënt bezoekt, moet u zich laten inschrijven bij een van de inschrijfbalie's in vleugel A, B of C. U krijgt dan een patiëntenpas die u meeneemt naar het spreekuur. Deze pas gebruiken medewerkers van de poliklinieken om uw patiëntgegevens snel en foutloos af te drukken op alle formulieren die ingevuld worden voor onderzoek of behandeling. Op werkdagen kunt u vanaf 07.45 uur terecht bij vleugel A. Vanaf 08.30 uur zijn ook balie B en C open.

In de spreekuurcentra in Barneveld en Veenendaal kunt u zich inschrijven bij de centrale receptie.


Medische gegevens van uw huisarts en apotheek

De zorgverleners die u behandelen in Ziekenhuis Gelderse Vallei willen graag uw belangrijkste actuele medische gegevens van uw huisarts en/of apotheek elektronisch kunnen raadplegen. Zo is belangrijke informatie over uw gezondheid snel en op elk moment bij de hand - ook ’s avonds en in het weekend.

Online toestemming verlenen

U kunt via www.ikgeeftoestemming.nl toestemming geven aan uw huisarts en apotheek om uw medische gegevens te delen uw behandelaars in het ziekenhuis.

Extra informatie