U bevindt zich hier:   Over zgv  Profiel  Missie

Missie Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze voor patiënten uit West- en Midden-Gelderland en Oost-Utrecht. Voeding en bewegen zijn bouwstenen van onze zorg.

De missie komt tot uitdrukking in de volgende kernwoorden: patiëntgericht, professioneel, gezamenlijk en ondernemend.


Patiëntgericht

De patiënt staat centraal. Iedere patiënt is een individu, dat vraagt om een voor hem of haar unieke bejegening en behandeling. Wij bieden mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. Dat doen we door het leveren van medische zorg, onderzoek en innovatie. Wij geven patiëntenhandvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl.


Professioneel

Zorg van hoogwaardige kwaliteit betekent: goede medische resultaten, patiëntgerichte zorg en een efficiënte organisatie. Medewerkers zijn daarom professioneel en goed opgeleid.


Gezamenlijk

Samen wordt gewerkt aan uitstekende zorg. Kenmerkend voor de werksfeer in Ziekenhuis Gelderse Vallei is de collegialiteit en de intensieve samenwerking binnen teams en tussen teams, op divisie- of instellingsniveau en tussen professionals. Niet alleen de individuele medewerker, maar de kracht van het team maakt het verschil.


Ondernemend

Een resultaatgerichte bedrijfsvoering vraagt om een actieve, ondernemende en stimulerende werkomgeving. Werken in een cultuur waar het wordt gewaardeerd dat mensen oog hebben voor verbeteringen en initiatieven nemen om deze te realiseren.