Inspiratiebijeenkomst ‘Gezondheid in (Ziekenhuis) Gelderse Vallei’

U bent van harte uitgenodigd voor onze inspiratiebijeenkomst ‘Gezondheid in (Ziekenhuis) Gelderse Vallei’ op donderdag 21 maart. Meldt u zich aan? Vul het formulier in!

Aanmelden

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...

Praktische informatie

  • 21 maart 2024
  • 16.30 - 18.30 uur
  • Auditorium: vleugel C, 2e verdieping, bestemming 181

Adres

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de auto

  • Willy Brandtlaan 10
  • 6716 RP Ede

Parkeren

Onze fietsenstalling en parkeergarage zijn beide overdekt. In de parkeergarage zijn 12 laadpunten voor elektrische auto's.

De inspiratiebijeenkomst

Wij delen graag met u wat wij in beweging willen zetten voor een gezonde toekomst en zijn benieuwd naar uw perspectief hierop. We weten dat de sleutel tot succes samenwerken is. Elkaar voeden met inspiratie, kennis en kunde en open staan voor elkaars perspectieven en oplossingen. We nodigen u daarom van harte uit voor onze inspiratiebijeenkomst ‘Gezondheid in (Ziekenhuis) Gelderse Vallei’ op donderdag 21 maart.

We zorgen voor voldoende tijd om elkaar te ontmoeten

Want elkaar leren kennen is belangrijk. Als deze bijeenkomst ook relevant is voor andere leden van uw organisatie, dan zijn zij van harte welkom. U kunt de uitnodiging met hen delen.