U bevindt zich hier:   Laboratoria

Laboratoria

De laboratoria in ziekenhuis Gelderse Vallei voeren onderzoeken uit op het gebied van de Klinische Chemie en Hematologie (KCHL), Klinische Farmacie (laboratorium apotheek) en Medische Microbiologie (MML). In de zorg rondom de patiënt zijn de laboratoria belangrijke schakels. 

De laboratoria zijn geaccrediteerd en leveren kwalitatief hoogwaardige service door passie voor klant en patient en effectieve inzet van middelen. Contact en locatie 

 

Bloedprikken

 
De laboratoria van Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn gevestigd in vleugel C op de eerste etage, bestemming 162.   Bloed laten afnemen kan zonder afspraak op de locaties Ede, Barneveld, Lunteren, Veenendaal, Voorthuizen en Wageningen.
 

Patiëntenfolders 

 

Bepalingenwijzer 

 
Wilt u weten hoe u onderzoeksmateriaal kunt aanleveren? In de folders leest u hoe u dit het beste kunt doen en waar u kunt inleveren.    In de bepalingenwijzer vindt u informatie over de bepalingen die het KCHL en MML en het apotheeklaboratorium verrichten. 
 

Tarieven

 

 Vitamine-check

 
Welke kosten komen mogelijk voor uw rekening of ten laste van uw eigen risico? In het tarievenoverzicht van bloedonderzoek en kweekonderzoek kunt u dit opzoeken.    Doe de vitamine-check en ontvang een persoonlijk voedingsadvies waarmee u uw vitaminewaarden op peil brengt en houdt. (samenwerking met Wageningen Universiteit).