U bevindt zich hier:   Geriatrie

Geriatrie

Bent u onlangs gevallen? Merkt u dat uw geheugen achteruit gaat?  Heeft u wel eens last van duizeligheid? Een klinisch geriater kan u helpen. Een klinisch geriater is gespecialiseerd in ouderengeneeskunde.


Dagonderzoekscentrum

 

Geheugenproblemen

 
Voor ouderen met meerdere ziektes of gezondheidsklachten biedt Ziekenhuis Gelderse Vallei de mogelijkheid om uitgebreid onderzoek te doen naar de klachten.   Geheugenproblemen leiden vaak tot beperkingen in het dagelijks leven. Wij zoeken samen met u en uw partner naar passende hulp en behandeling.
 

Verpleegafdeling

 

Betrokken team

 
Op de verpleegafdeling ouderengeneeskunde zijn ouderen in goede handen bij deskundige en gespecialiseerde verpleegkundigen en zorgverleners.   In Ziekenhuis Gelderse Vallei wordt u geholpen door betrokken geriaters. De geriaters werken samen met verschillende specialisten en zorgverleners.
 

Gezonde voeding voor herstel

 

Bewegen tijdens opname

 
Goede voeding is erg belangrijk, vooral voor ouderen. Informatie over gezonde voeding geven we zoveel mogelijk, iedere keer weer.   Tijdens uw opname kijken wij samen naar de mogelijkheden die u heeft om te bewegen. Dit met als doel om uw herstel te bevorderen.

 

 

Handige links