U bevindt zich hier:   Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede helpt patiënten met uiteenlopende lichamelijke beperkingen, stoornissen en participatieproblemen. U kunt fysiotherapie krijgen voor, tijdens en na uw ziekenhuisopname, maar ook op de polikliniek of in therapiegroepen. Onze behandeling richt zich op de dagelijkse activiteiten en het vergroten van de zelfredzaamheid.


Op de polikliniek

 

Tijdens opname

 
U kunt naar de polikliniek komen voor, reguliere fysiotherapie, behandeling voor en/ of na ziekenhuisopname, beoordeling fysiek functioneren en revalidatie bij verschillende aandoeningen.   Fysiotherapie tijdens ziekenhuisopname kan noodzakelijk zijn om diverse redenen. Denk hierbij aan adviezen en training ter behoud van uw fysiek functioneren, of training om opnieuw te leren bewegen.

Kinderen

 

Ouderen

 
Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Kinderen waarbij dit langer duurt of wijkt  kunnen door de kinderfysiotherapeut begeleid worden..   Bewegen bevordert de gezondheid. Voor ouderen is het extra belangrijk om te bewegen, maar soms ook moeilijker.
 
   

Wetenschappelijk onderzoek

 

Netwerk

 
Fysiotherapie doet wetenschappelijk onderzoek om zorg voor patiënten steeds verder te  verbeteren en bij te dragen aan nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.   Fysiotherapie participeert in verschillende netwerken. Deze netwerken zijn er om de zorg rondom de patiënt zo optimaal mogelijk en klantgericht in te zetten.

 

Extra informatie

 

Handige links

  • NIAZ-accreditatie