U bevindt zich hier:   Huidtherapie

Huidtherapie

Huidtherapie heeft als doel om uw huid- en oedeemproblemen te verminderen en daar waar mogelijk op te lossen. U kunt in Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede terecht voor behandelingen van onder andere acne, pigment (zowel donkere als lichte of witte verkleuringen van de huid), littekens, oedeem (vochtophopingen in bijvoorbeeld armen of benen), overbeharing, couperose, goedaardige huidtumoren zoals fibromen en het aanmeten van steunkousen.

Huidtherapie in Ziekenhuis Gelderse Vallei wordt verzorgd door Laura van Rij en Maritza Keijman. Zij zijn huidtherapeuten en hebben de vrijgevestigde praktijk Huidtherapie 4YourSkin met een locatie in Ziekenhuis Gelderse Vallei en gezondheidscentrum Veenendaal. Ze geven zowel poliklinische behandelingen als behandelingen bij de patiënt aan huis.


Een afspraak maken

De praktijk is direct toegankelijk, dit wil zeggen dat een verwijzing van de huisarts of een medisch specialist vaak niet nodig is. Patiënten met huidklachten kunnen zonder verwijzing terecht.

Bij oedeemklachten is een verwijzing van een huisarts of medisch specialist wel noodzakelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: (0318) 55 33 04 of mailen naar info@huidtherapie4yourskin.nl


Locaties

 • Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede
  Vleugel B/C, etage 0, bestemming 103
  dinsdag en vrijdag op afspraak 
 • Gezondheidscentrum Veenendaal
  Nijverheidslaan 3D
  3903 AL Veenendaal
  maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8:00-17:00 uur. Woensdags op afspraak 
   

Handige links