U bevindt zich hier:   Interne geneeskunde

Interne geneeskunde

Interne geneeskunde houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van ziekten van de inwendige organen. Met persoonlijke aandacht zoeken wij samen met u naar de oorzaak van uw klachten. Uw vragen of opmerkingen nemen wij uiteraard altijd mee in ons behandelvoorstel.

Bij alle internisten kunt u terecht. Daarnaast hebben de internisten een specifiek aandachtsgebied. Binnen interne geneeskunde zijn de volgende deelspecialismen in Ziekenhuis Gelderse Vallei: hematologie, endocrinologie, nefrologie, oncologie en vasculaire geneeskundige.


Diabetes

 

Nierziekten

 
Diabetes is de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Om klachten te behandelen én te voorkomen is de zorg voor mensen met diabetes goed georganiseerd.   Voor chronische en acute nierziekten kunt u bij ons terecht. Patiënten met een ernstig gestoorde nierfunctie kunnen terecht op de nierzorgpolikliniek.
 

Hart- en vaatziekten

 

Schildklieraandoeningen

 
Hart- en vaatziekten zijn verschillende ziekten aan het hart of bloedvaten. Wij werken nauw samen met andere specialismen en onderzoeken grondig uw klachten.   De schildklier regelt de stofwisseling, de verbranding in de cellen en de groei. Een schildklieraandoening heeft effecten op het lichaam die voor iedereen anders zijn.
 

Meer behandelingen

 

Artsen en zorgverleners

 
Meer informatie vindt u bij aandoeningen en behandelingen.
 
  Bij alle internisten kunt u snel terecht met uw klachten. U kunt rekenen op persoonlijke zorg van een compleet en deskundig team.