Op bezoek

Op deze pagina vindt u informatie over bezoektijden, parkeren, huisregels en voorzieningen voor bezoekers.

Maatregelen coronavirus

Bezoekers moeten voor binnenkomst een aantal vragen beantwoorden over corona-gerelateerde klachten. Dit kan ook online voor het bezoek via de Corona check. Bereid u goed voor op uw bezoek aan het ziekenhuis. Kijk ook de pagina 'Veilig naar het ziekenhuis' voor actuele informatie. 

Veel patiënten vinden het fijn om even van de afdeling te zijn. Als de gezondheid van de patiënt het toelaat, kunt u hem of haar meenemen voor een klein wandelingetje in of om het ziekenhuis. Overleg dit wel altijd vooraf met de verpleegkundige. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een onderzoek of behandeling gepland staat. Of dat de patiënt nog niet fit genoeg is.

Als u samen de afdeling verlaat, kunt u bijvoorbeeld naar het restaurant en de bankjes in de centrale hal wandelen. Bewegen is goed voor de gezondheid. Het helpt voor een sneller herstel.


Bekijk onze bezoektijden. Op sommige afdelingen gelden afwijkende bezoektijden.

Wij maken uw bezoek in ons ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk. Daarom hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Onze huisregels gelden in en om ons ziekenhuis. Wij vragen u vriendelijk om zich aan deze regels te houden. 

Dieren zijn niet welkom in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Alleen assistentiehonden (hulphonden) mogen in bepaalde gevallen op de polikliniek komen. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan een assistentiehond ook op een verpleegafdeling komen. 

U kunt in het ziekenhuis mee-eten met de patiënt die u bezoekt. Want samen eten, dat is toch veel fijner! De maaltijdbonnen, variërend van € 3,50 tot € 8,50, kunt u halen bij de receptie in de centrale hal. Vervolgens kiest u van de menukaart en het eten bestelt u op dezelfde manier als de patiënt; één telefoontje naar de maaltijdservice is voldoende. Uiterlijk 45 minuten later staat er een heerlijke maaltijd klaar.

Meer informatie over eten en drinken bij opname.

Bekijk hier een overzicht van voorzieningen voor bezoekers.

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis. U vindt de parkeergarage aan uw rechterhand, meteen als u het ziekenhuisterrein oprijdt.  

Als u in het ziekenhuis komt, is het fijn om snel op uw plaats van bestemming te zijn. Elke afdeling of polikliniek heeft daarom een uniek bestemmingsnummer. Bekijk de plattegrond voor het nummer van uw bestemming.