Op bezoek

Op deze pagina vindt u informatie over bezoektijden, parkeren, huisregels en voorzieningen voor bezoekers.

Bezoektijden

Bekijk onze bezoektijden. Op sommige afdelingen gelden afwijkende bezoektijden.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis. U vindt de parkeergarage aan uw rechterhand, meteen als u het ziekenhuisterrein oprijdt.

Plattegrond

Als u in het ziekenhuis komt, is het fijn om snel op uw plaats van bestemming te zijn. Elke afdeling of polikliniek heeft daarom een uniek bestemmingsnummer. Bekijk de plattegrond voor het nummer van uw bestemming.

Bewegen met de patiënt

Veel patiënten vinden het fijn om even van de afdeling te zijn. Als de gezondheid van de patiënt het toelaat, kunt u hem of haar meenemen voor een klein wandelingetje in of om het ziekenhuis. Overleg dit wel altijd vooraf met de verpleegkundige. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een onderzoek of behandeling gepland staat. Of dat de patiënt nog niet fit genoeg is.

Als u samen de afdeling verlaat, kunt u bijvoorbeeld naar het restaurant en de bankjes in de centrale hal wandelen. Bewegen is goed voor de gezondheid. Het helpt voor een sneller herstel.

Huisregels

Wij maken uw bezoek in ons ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk. Daarom hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Onze huisregels gelden in en om ons ziekenhuis. Wij vragen u vriendelijk om zich aan deze regels te houden.

Informatie over dieren en hulphonden

Dieren zijn niet welkom in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Alleen assistentiehonden (hulphonden) mogen in bepaalde gevallen op de polikliniek komen. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan een assistentiehond ook op een verpleegafdeling komen. Lees meer over assistentiehonden (hulphonden) in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Overige voorzieningen voor bezoekers

Bekijk hier een overzicht van voorzieningen voor bezoekers.