Verpleegkundige voor de klas

Lijkt het je leuk om tijdens je les ook een verpleegkundige voor de klas te laten spreken? Maak je thema helemaal compleet met een presentatie van een van de verpleegkundigen van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Samen overleggen jullie wat je aan bod wil laten komen om er een leuke sessie van te maken.

Praktische informatie

  • Duur: 1 uur. Invulling hiervan stemmen jullie samen af afhankelijk van de klas. Bijvoorbeeld: 30 minuten presentatie, 15 minuten vragen, 15 minuten testjes. 
  • Locatie: alle basisscholen in de regio van Ziekenhuis Gelderse Vallei (Gemeente Ede, Gemeente Wageningen, Gemeente Veenendaal)
  • Vergoeding: we vragen een vergoeding van €15,-. Dit kan contant worden betaald aan de verpleegkundige op de dag van de presentatie.

Meld je klas aan

Lijkt het je leuk om een verpleegkundige voor de klas te hebben staan? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Daarna kijken we welke verpleegkundige op een van de aangegeven momenten beschikbaar is. 

This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...