Kinderadviesraad

Kinderen en jongeren hebben recht om hun ervaring, mening en behoefte te delen. De Kinderadviesraad geeft jou een stem en helpt daarmee de zorg in Ziekenhuis Gelderse Vallei te verbeteren.

Wie wij zijn

De Kinderadviesraad bestaat nu uit 11 leden in de leeftijd van 10-16 jaar. Wij komen allemaal uit de regio Ede.

Wat wij doen

Wij van de Kinderadviesraad willen kinderen en jongeren meer inspraak geven op de dagelijkse gang van zaken in het ziekenhuis. Wij vertegenwoordigen de meningen en behoeften van kinderen en jongeren en adviseren daarbij het ziekenhuis over wat er verbeterd en veranderd kan worden.

De wensboom

Op de kinder— en jongerenafdeling staat een wensboom. Hier kunnen kinderen en hun ouders of broertjes en zusjes suggesties in doen. Deze suggesties worden mede door de Kinderadviesraad bekeken. 

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een suggestie doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wil je meepraten over Ziekenhuis Gelderse Vallei? Geef je dan nu op voor de Kinderadviesraad! Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. 


This portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.
The form you are attempting to access is unavailable. Try again later, or contact a system administrator for assistance.
Loading...