Parkeren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Fietsenstalling

Op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een fietsenstalling waar u fietsen en bromfietsen kunt stallen. De fietsenstalling bevindt zich onder de parkeergarage. Wij adviseren u om uw fiets goed op slot te zetten. Tips voor hoe dat moet, vindt u op www.fietsersbond.nl.

Parkeergarage

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis, welke dag en nacht geopend is. U vindt de parkeergarage aan uw rechterhand, meteen als u het ziekenhuisterrein oprijdt. Via de slagbomen gaat u de parkeergarage in.

In de parkeergarage geldt betaald parkeren tussen 07.00 en 22.00 uur: € 1,- per 30 minuten, maximaal € 8,- per dag. Tussen 22.00 en 07.00 uur parkeert u gratis.

  • er is camerabewaking bij de in- en uitgang
  • de inrijhoogte is 2.10 meter
  • parkeerkaart verloren? Koop bij de betaalautomaat een 'verloren kaart' voor € 8,-. Daarmee kunt u alsnog uit de parkeergarage rijden.
  • 1.350 parkeerplekken voor auto’s
  • 60 parkeerplekken voor mindervaliden
  • speciale parkeervakken voor motoren op parkeerdek 1 en 2
Parkeergarage Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede
Parkeergarage Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Parkeerabonnementen

Bezoekt u regelmatig het ziekenhuis? Dan kan het voordeliger zijn om een week- of maandkaart te kopen. Daarmee kunt u onbeperkt parkeren. De tarieven zijn:

  • weekkaart € 22,50 (plus een borg van € 20,-)
  • maandkaart € 45,00 (plus een borg van € 20,-)

Week- en maandkaarten zijn te koop bij de receptie in de centrale hal. U krijgt de borg terug als u de parkeerkaart weer onbeschadigd inlevert.

Parkeerservice

U kunt uw auto laten parkeren door onze chauffeurs van de parkeerservice. U vindt de chauffeurs bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Zij parkeren uw auto in de parkeergarage. Na uw bezoek rekent u af en wordt de auto weer voorgereden. U kunt gebruikmaken van de parkeerservice op maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 17.30 uur. De parkeerservice kost € 8,00. Het maakt hierbij niet uit hoe lang u parkeert.

Parkeerabonnementen
Parkeerabonnementen
Parkeerservice
Parkeerservice

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u parkeren op de parkeerplekken voor mindervaliden. U vindt deze plekken voorin de parkeergarage, dichtbij de hoofdingang.

Op de ‘Kiss & Ride’-plekken voor de hoofdingang kunt u kort parkeren. Dit kan prettig zijn als u iemand ophaalt of wegbrengt die niet ver kan lopen. De taxi's parkeren en vertrekken ook vanaf de hoofdingang.

Bezoekt u de spoedeisende hulp, huisartsenpost, dienstapotheek of tandartsenpost? Dan gaat u daarvoor naar de achterzijde van het ziekenhuis. U kunt daar ook parkeren.

Heeft u een auto hoger dan 2.10 meter? Die kan de parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei niet in. U kunt parkeren bij de naastgelegen parkeerplaats van Pro Persona. Belt u daarvoor eerst met het facilitair servicebureau: (0318) 43 44 00. Daarna meldt u zich via de intercom van Pro Persona.