Parkeren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Fietsenstalling

Op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een fietsenstalling waar u fietsen en bromfietsen kunt stallen. De fietsenstalling bevindt zich onder de parkeergarage. Wij adviseren u om uw fiets goed op slot te zetten. Tips voor hoe dat moet, vindt u op www.fietsersbond.nl.

Parkeergarage

U kunt uw auto (tot 2,10 meter hoog) parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis, welke dag en nacht geopend is. U vindt de parkeergarage aan uw rechterhand, meteen als u het ziekenhuisterrein oprijdt. Via de slagbomen gaat u de parkeergarage in.

De parkeergarage beschikt over:

  • 1.350 parkeerplekken voor auto’s
  • 60 parkeerplekken voor mindervaliden 
  • speciale parkeervakken voor motoren op parkeerdek 1 en 2
  • 12 laadpunten voor elektrische auto's

De parkeergarage bij het ziekenhuis is nooit vol. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken.

Parkeertarief

In de parkeergarage geldt betaald parkeren tussen 7.00 en 22.00 uur: € 1,- per 30 minuten, maximaal € 8,- per dag. Wanneer u binnen 15 minuten weer uitrijdt nadat u de parkeergarage bent ingereden, betaalt u niet. Tussen 22.00 en 07.00 uur parkeert u gratis. Het is mogelijk om met alle munten, met 5 en 10 euro biljetten en met pin of contactloos te betalen.

De parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft geen commercieel doeleinde. Er is dus geen winstoogmerk. Uitgangspunt is dat onze parkeergarage kostenneutraal moet draaien, hierop wordt middels een accountantscontrole toegezien. Indien wij de kosten van het parkeren verlagen, zullen we geld dat bestemd is voor de directe patiëntenzorg moeten besteden aan de parkeergarage. Als ziekenhuis willen we dat niet.

Parkeerabonnementen

Bezoekt u regelmatig het ziekenhuis? Dan kan het voordeliger zijn om een week- of maandkaart te kopen. Daarmee kunt u onbeperkt parkeren. De tarieven zijn:

  • weekkaart € 22,50 (plus een borg van € 20,-)
  • maandkaart € 45,00 (plus een borg van € 20,-)

Week- en maandkaarten zijn te koop bij de receptie in de centrale hal. U krijgt de borg terug als u de parkeerkaart weer onbeschadigd inlevert.

Parkeerservice

U kunt uw auto laten parkeren door onze chauffeurs van de parkeerservice. U vindt de chauffeurs bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Zij parkeren uw auto in de parkeergarage. Na uw bezoek rekent u af en wordt de auto weer voorgereden. U kunt gebruikmaken van de parkeerservice op maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 17.30 uur. De parkeerservice kost € 8,00. Het maakt hierbij niet uit hoe lang u in het ziekenhuis verblijft.

  • er is camerabewaking bij de in- en uitgang
  • de inrijhoogte is 2.10 meter
  • parkeerkaart verloren? Koop bij de betaalautomaat een 'verloren kaart' voor € 8,-. Daarmee kunt u alsnog uit de parkeergarage rijden.

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u parkeren op de parkeerplekken voor mindervaliden. U vindt deze plekken voorin de parkeergarage, dichtbij de hoofdingang.

Voor veel mindervaliden is de afstand van de parkeergarage tot de centrale hal vaak te ver om te overbruggen. In dit geval kan op vertoon van een geldige mindervalidenkaart gratis aanspraak gemaakt worden op de services van Cratos (de parkeerservice). De auto zal dan worden geparkeerd door de parkeerservice. 

Op de ‘Kiss & Ride’-plekken voor de hoofdingang kunt u kort parkeren. Dit kan prettig zijn als u iemand ophaalt of wegbrengt die niet ver kan lopen. De taxi's parkeren en vertrekken ook vanaf de hoofdingang.

Bezoekt u de spoedeisende hulp, huisartsenpost, dienstapotheek of tandartsenpost? Dan gaat u daarvoor naar de achterzijde van het ziekenhuis. U kunt daar ook parkeren.

Heeft u een voertuig hoger dan 2.10 meter? Dan kunt u de parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei niet in. U kunt parkeren bij de naastgelegen parkeerplaats van Pro Persona. U kunt zich hier melden via de intercom. 

Parkeerabonnementen
Parkeerabonnementen
Parkeerservice
Parkeerservice
Laadpalen
Laadpalen