Parkeren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

Fietsenstalling

Op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een fietsenstalling waar u fietsen en bromfietsen kunt stallen. De fietsenstalling bevindt zich onder de parkeergarage. Wij adviseren u om uw fiets goed op slot te zetten. Tips voor hoe dat moet, vindt u op www.fietsersbond.nl.

Parkeergarage

U kunt uw auto (tot 2,10 meter hoog) parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis, welke dag en nacht geopend is. U vindt de parkeergarage aan uw rechterhand, meteen als u het ziekenhuisterrein oprijdt. Via de slagbomen gaat u de parkeergarage in.

De parkeergarage beschikt over:

  • 1.350 parkeerplekken voor auto’s
  • 60 parkeerplekken voor mindervaliden 
  • speciale parkeervakken voor motoren op parkeerdek 1 en 2
  • 12 laadpunten voor elektrische auto's

De parkeergarage bij het ziekenhuis is nooit vol. Er zijn altijd voldoende parkeerplekken.

Parkeertarief

In de parkeergarage geldt betaald parkeren tussen 7.00 en 22.00 uur: € 1,- per 27 minuten, maximaal € 9,- per dag. Wanneer u binnen 15 minuten weer uitrijdt nadat u de parkeergarage bent ingereden, betaalt u niet. Tussen 22.00 en 07.00 uur parkeert u gratis. Het is mogelijk om met alle munten, met 5 en 10 euro biljetten en met pin of contactloos te betalen. Wij brengen € 9,- in rekening bij een verloren kaart. 

De parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft geen commercieel doeleinde. Er is dus geen winstoogmerk. Uitgangspunt is dat onze parkeergarage kostenneutraal moet draaien, hierop wordt middels een accountantscontrole toegezien. Indien wij de kosten van het parkeren verlagen, zullen we geld dat bestemd is voor de directe patiëntenzorg moeten besteden aan de parkeergarage. Als ziekenhuis willen we dat niet.

Parkeerabonnement

Bezoekt u regelmatig het ziekenhuis? Dan kan het voordeliger zijn om een week- of maandkaart te kopen. Daarmee kunt u onbeperkt parkeren. Met een dagkaart kunt u de hele dag in- en uitrijden.

Kosten

  • Dagkaart €9,00 (Deze kaart is bij de betaalautomaat verkrijgbaar)
  • Weekkaart €25,00 (Deze kaart is bij de betaalautomaat verkrijgbaar)
  • Maandkaart €50,00 (Deze kaart is alleen bij de receptie verkrijgbaar)

‘Kiss & Ride’-plekken

U hoeft geen gebruik te maken van de parkeergarage als u iemand ophaalt of wegbrengt die niet ver kan lopen. Wij hebben daarvoor speciale ‘Kiss & Ride’-plekken voor de hoofdingang. Het is niet toegestaan om op deze plekken te parkeren. De politie voert regelmatig controles uit. 

  • er is camerabewaking bij de in- en uitgang
  • de inrijhoogte is 2.10 meter
  • parkeerkaart verloren? Koop bij de betaalautomaat een 'verloren kaart' voor € 9,-. Daarmee kunt u alsnog uit de parkeergarage rijden.

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u parkeren op de parkeerplekken voor mindervaliden. U vindt deze plekken voorin de parkeergarage, dichtbij de hoofdingang.

Op de ‘Kiss & Ride’-plekken voor de hoofdingang kunt u kort parkeren. Dit kan prettig zijn als u iemand ophaalt of wegbrengt die niet ver kan lopen. De taxi's parkeren en vertrekken ook vanaf de hoofdingang.

Bezoekt u de spoedeisende hulp, huisartsenpost, dienstapotheek of tandartsenpost? Dan gaat u daarvoor naar de achterzijde van het ziekenhuis. U kunt daar ook parkeren.

Heeft u een voertuig hoger dan 2.10 meter? Dan kunt u de parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei niet in. U kunt parkeren bij de naastgelegen parkeerplaats van Pro Persona. U kunt zich hier melden via de intercom. 

Parkeerabonnement
Parkeerabonnement
Laadpalen
Laadpalen