Routebeschrijving naar Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei is met de auto goed bereikbaar. U kunt parkeren in de parkeergarage naast het ziekenhuis. Ook met het openbaar vervoer is het ziekenhuis goed bereikbaar. De bushalte vindt u op loopafstand van het ziekenhuis.

Openbaar vervoer

Ziekenhuis Gelderse Vallei is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan uw reis van tevoren via de reisplanner van 9292. Plan hier uw reis.

Route vanuit Ede

Ziekenhuis Gelderse Vallei ligt aan het kruispunt van de Dr. W. Dreeslaan, Jan Th. Tooroplaan, Keesomstraat en Laan der Verenigde Naties. Volg de borden Arnhem/Utrecht A12. Ziekenhuis Gelderse Vallei staat aangegeven op de borden. Sorteer rechts voor en ga de uitvoegstrook op voor tankstation BP. U passeert het tankstation en slaat rechtsaf. Sla vervolgens rechtsaf om bij de hoofdingang te komen.

Route vanuit Wageningen

Volg de Dr. W. Dreeslaan (N781) richting Ede. Ziekenhuis Gelderse Vallei staat aangegeven op de borden. U rijdt onder het viaduct van de Stadspoort door en sorteert dan links. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf. Sla vervolgens rechtsaf om bij de hoofdingang te komen.

Route vanuit Arnhem/Utrecht

Neem op de A12 afslag 24 Wageningen/Bennekom/Ede. Ziekenhuis Gelderse Vallei staat aangegeven op de borden. U rijdt onder het viaduct van de Stadspoort door en sorteert dan links. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf. Sla vervolgens rechtsaf om bij de hoofdingang te komen.

Route vanuit Amersfoort/Apeldoorn

U neemt op de A30 de afslag Barneveld-Ede. Aan het einde van de A30 neemt u de A12 richting Arnhem. Bij afslag 24 Wageningen/Bennekom/Ede verlaat u de snelweg. Ziekenhuis Gelderse Vallei staat aangegeven op de borden. U rijdt onder het viaduct van de Stadspoort door en sorteert dan links. Bij de eerste verkeerslichten gaat u linksaf. Sla vervolgens rechtsaf om bij de hoofdingang te komen.

Meer informatie