Pers

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Ziekenhuis Gelderse Vallei, een vraag stellen, een interview afnemen of beeld- of geluidsopnames maken? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie en Marketing. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur via telefoonnummer (0318) 43 57 46 of mail naar communicatie@zgv.nl. In de avond- en weekenduren kunt u bellen naar (0318) 43 43 43. Vraagt u naar de afdeling Communicatie en Marketing.

Media gedragsregels

Ziekenhuis Gelderse Vallei gaat zorgvuldig om met de privacy van haar patiënten en medewerkers. Het is daarom niet toegestaan om zonder toestemming beeld-, geluid- of filmopnames in en rondom ons ziekenhuis en onze buitenpoliklinieken te maken.

Mediaverzoeken

Verzoeken voor interviews, filmopname en fotografie kunt u voorleggen aan de afdeling Communicatie en Marketing. Wij vragen u de privacy van onze patiënten en medewerkers te respecteren en niet zonder toestemming opnames of foto's te maken.

Meer informatie

Meer informatie over onze organisatie, waaronder onze jaarverslagen vindt u op op de webpagina Over Ziekenhuis Gelderse Vallei. Al onze nieuwsberichten vindt u onder Nieuws

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij Ziekenhuis Gelderse Vallei?
Meld u dan aan om onze persberichten te ontvangen via communicatie@zgv.nl, of volg ons op social media:

Stockfoto’s Ziekenhuis Gelderse Vallei

Wilt u de persfoto’s gebruiken van ons ziekenhuis of een van de leden van de Raad van Bestuur? Dan kunt u de foto's die u hieronder ziet gebruiken en opslaan door met uw rechter muisknop op de foto's te klikken.

Media toolkit


Wilt u meer foto's ontvangen, stuur dan een mail naar communicatie@zgv.nl