Web Content Viewer
Component Action Menu- ${title}
${loading}
Recept kip-kerrie ragout met drinkvoeding
Kip-kerrie ragout, 1 portie | bereidingstijd 20 minuten
Ingrediënten
- 30 gram vloeibaar bak- en braadproduct
- 1 ui, fijngesneden
- 3 eetlepels bloem
- 200 ml kippenbouillon
- flesje drinkvoeding op melkbasis, neutraalsmaak
- 200 gram gare kipfilet, in blokjes
- 1-2 theelepels kerriepoeder
- zout en peper
Bereidingswijze
- smelt de boter in de pan
- fruit de ui in de boter
- voeg de bloem toe en maak een roux
- blus de roux af met de bouillon en los de roux op. Roer het geheel goed door
- voeg het flesje drinkvoeding toe en roer tot er gladde saus ontstaat. Zorg ervoor dat de saus niet gaat koken
- voeg de kipfilet en de kerrie toe aan de ragout en roer het geheel goed door
- maak het gerecht naar wens op smaak met peper en zout
Serveertip
- maaltijd: serveer de ragout met rijst en doperwtjes
- lunchgerecht of tussendoortje: serveer de ragout met toast of een pastei