Web Content Viewer
Component Action Menu- ${title}
${loading}
Recept middeleeuwse soep met drinkvoeding
Middeleeuwse soep, porties voor 2 personen | bereidingstijd 45 minuten | geschikt voor koolhydraat-, eiwit- of energie-eiwitpoeder
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 gesnipperde ui
- 2 fijngehakte teentjes knoflook
- 50 gram fijngesneden spinazie
- 125 gram voorgekookte linzen
- 500 ml groentebouillon
- 30 gram dieetpoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 2 eetlepels koriander
- peper en zout
Bereidingswijze
- verhit de olie in de pan
- fruit de ui en knoflook tot ze goudgeel van kleur zijn
- voeg de gewassen spinazie toe en bak het 2 minuten mee
- voeg nu de voorgekookte linzen toe
- blus het geheel af met de groentebouillon en laat het 15 minuten zachtjes doorkoken
- voeg het dieetpoeder toe
- voeg de koriander en komijn toe aan het mengsel
- maak de soep af met peper en zout
- roer tot slot het geheel nog eens goed door
Serveertips
- serveer de soep met brood en (kruiden)boter of roomkaas