DarmLeverCentrum

In het DarmLeverCentrum (DLC) van Ziekenhuis Gelderse Vallei kunt u terecht voor specialistische, innovatieve zorg op het gebied van darm- en leverziekten. In het DLC combineren wij onze kennis en ervaring op het gebied van darm- en leverzorg met onze wetenschappelijk onderbouwde kennis van voeding en bewegen.
Meer informatie

Reuk- en Smaakcentrum

Het Reuk- en smaakcentrum is het enige centrum voor patiënten met reuk- en smaakstoornissen in Nederland. Binnen het centrum werken Ziekenhuis Gelderse Vallei en de afdeling Humane Voeding en Gezondheid van Wageningen University & Research samen aan de beste zorg voor en kennis over reuk- en smaakstoornissen.
Meer informatie

Slaapcentrum

Het Slaapcentrum is multidisciplinair expertisecentrum voor slaap-waakstoornissen en chronobiologie. Dit slaapcentrum onderzoekt en behandelt alle voorkomende slaapproblemen.
Meer informatie

Sports Valley

Sports Valley is het sportmedisch centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Sporters van elke leeftijd en elk niveau kunnen hier terecht voor medische hulp bij bijvoorbeeld blessures. En voor bijvoorbeeld sportmedische onderzoeken zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren en blessures kunnen voorkomen.
Meer informatie