Wachttijden

In ieder ziekenhuis zijn wachttijden. Dit houdt in dat u niet altijd direct terecht kunt voor een afspraak. Of dat u enige tijd moet wachten voordat u een bepaalde behandeling kunt krijgen.

Wachttijden per afdeling

Hieronder vindt u een overzicht van alle afdelingen. Klik op de betreffende afdeling om naar de wachttijden van die afdeling te gaan. De wachttijden geven een idee van de wachttijd in dagen. Ze kunnen soms langer of korter zijn.

Als er sprake is van spoed gelden er andere procedures. We werken het overzicht van de wachttijden in Ziekenhuis Gelderse Vallei elke week bij. De gegevens over de wachttijden geven u geen rechten.

Wachtlijstbemiddeling 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

Deze portlet is niet geconfigureerd, of de instellingen zijn onjuist. Kies "Gedeelde instellingen bewerken" om een toepassing te selecteren of vraag de beheerder om hulp.