Meer over inloggen

Om in te loggen in MijnZGV heeft u nodig:

  • een computer, tablet of telefoon met internetverbinding
  • Een telefoonnummer (vast of mobiel)
  • Een geldig DigiD met extra sms-controle, of de DigiD-app

Bent u patiënt bij Ziekenhuis Gelderse Vallei? Dan heeft u altijd toegang tot MijnZGV. Waar en wanneer u wilt. Het is een beveiligd patiëntenportaal. U kunt op twee manieren inloggen:

Met uw DigiD-app

Voor de DigiD app heeft u een smartphone nodig. Met de app kunt u snel en makkelijk inloggen met uw DigiD. Dit doet u door het overnemen van een koppelcode, het scannen van een QR-code en het invoeren van een zelfgekozen pincode. Hierdoor hoeft u niet meer uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden. U heeft ook geen extra sms-controle nodig.

Met uw DigiD met extra sms-controle

U logt in met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Als extra veiligheidscontrole ontvangt u een sms met een pincode die u ook invoert. Met de extra sms-controle kunnen anderen niet met uw DigiD inloggen als ze alleen het wachtwoord van uw DigiD hebben bemachtigd. Ze hebben uw telefoon én de pincode dan namelijk niet.

Let op: Inloggen met de DigiD-app staat standaard aangevinkt. Dit kunt u, als u wilt, zelf veranderen naar ‘controle via sms’.

Wilt u meer weten over inloggen met DigiD? Lees hier meer informatie over inloggen met DigiD.

Heeft u nog geen DigiD, of DigiD met sms-controle? Ga dan naar de website van DigiD. Hier kunt u ook terecht met vragen over DigiD. Let op: het duurt een aantal werkdagen voordat de aanvraag voor een DigiD en extra sms-controle is verwerkt.