U bevindt zich hier:   Over zgv  Publicaties en nieuws  Openingstijden feestdagen

Openingstijden feestdagen

Geplaatst op maandag 15 mei 2017 (archief)

Poliklinieken ziekenhuis en spreekuurcentra

In de maand mei is er een aantal feestdagen. Er zijn dan andere openingstijden.


25 mei, Hemelvaartsdag

Op 25 mei, Hemelvaartsdag, draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten.


26 mei, de dag na Hemelvaartsdag 

Op 26 mei, de dag na Hemelvaart, zijn de spreekuurcentra  en de afdeling radiologie in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. De bloedafname/prikposten in de spreekuurcentra in Veenendaal en Barneveld zijn geopend tot 12.00 uur voor patiënten van huisartsen. De poliklinieken, bloedafname/prikposten en radiologie in Ede zijn geopend. Het huisartsenservicebureau is gesloten.


5 juni, Tweede Pinksterdag

Op 5 juni, Tweede Pinksterdag, draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten.


Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 17.00- 20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.


Spoedgevallen

De afdeling spoedeisende hulp blijft uiteraard 24 uur per dag geopend.

Overig nieuws

Archief

Bekijk het archief van 'Nieuws Ziekenhuis Gelderse Vallei'