U bevindt zich hier:   Over zgv  Publicaties en nieuws  Openingstijden feestdagen

Openingstijden feestdagen

Geplaatst op zondag 9 april 2017

Poliklinieken ziekenhuis en spreekuurcentra

In de maanden april en mei is er een aantal feestdagen. Er zijn dan andere openingstijden.


 

Donderdag 27 april, Koningsdag

Met Koningsdag draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten.


Vrijdag 28 april, de dag na Koningsdag

Op 28 april, de dag na Koningsdag, zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. De bloedafname/prikposten en radiologie in de spreekuurcentra in Veenendaal en Barneveld zijn geopend tot 12.00 uur voor patiënten van huisartsen. De poliklinieken, bloedafname/prikposten en radiologie in Ede zijn geopend. Het huisartsenservicebureau is gesloten.


Donderdag 4 mei, Dodenherdenking 

Op 4 mei, de dag van de Dodenherdenking, zijn de spreekuurcentra, poliklinieken en bloedafname/prikposten geopend.


Vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag 5 mei draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten. De bloedafname/prikposten in Wageningen en Barneveld zijn dicht. In Veenendaal zijn de prikposten in de ochtend geopend. In Ede zijn deze de gehele dag geopend. 


25 mei, Hemelvaartsdag

Op 25 mei, Hemelvaartsdag, draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten.


26 mei, de dag na Hemelvaartsdag 

Op 26 mei, de dag na Hemelvaart, zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. De bloedafname/prikposten en radiologie in de spreekuurcentra in Veenendaal en Barneveld zijn geopend tot 12.00 uur voor patiënten van huisartsen. De poliklinieken, bloedafname/prikposten en radiologie in Ede zijn geopend. Het huisartsenservicebureau is gesloten.


5 juni, 2e Pinksterdag

Op 5 juni, Tweede Pinksterdag, draait het ziekenhuis volgens de zondagsdienst. Dat betekent dat de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen, de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, radiologie en het huisartsenservicebureau zijn gesloten.


Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 17.00- 20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.


Spoedgevallen

De afdeling spoedeisende hulp blijft uiteraard 24 uur per dag geopend.

Overig nieuws

Archief

Bekijk het archief van 'Nieuws Ziekenhuis Gelderse Vallei'