Onze missie

Ziekenhuis Gelderse Vallei biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg. De kernwoorden van onze missie zijn: patiëntgericht, professioneel, gezamenlijk en ondernemend. Voeding en bewegen zijn bouwstenen van onze zorg.

Patiëntgericht

Onze patiënt staat centraal. Wij bieden patiëntgerichte zorg met individuele bejegening en behandeling. Iedere patiënt is immers uniek. Wij geven onze patiënten handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl. Hiermee bieden wij mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven.

Professioneel

Onze medewerkers zijn professioneel en goed opgeleid. Zo kunnen wij zorg bieden van hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent: goede medische resultaten, patiëntgerichte zorg en een efficiënte organisatie.

Gezamenlijk

Samen werken wij aan uitstekende zorg. De werksfeer in Ziekenhuis Gelderse Vallei kenmerkt zich door collegialiteit en intensieve samenwerking. Binnen teams en tussen teams, op divisie- of instellingsniveau en tussen professionals. De individuele medewerker én de kracht van het team maken het verschil.

Ondernemend

Een resultaatgerichte bedrijfsvoering vraagt om een actieve, ondernemende en stimulerende werkomgeving. Waarin het wordt gewaardeerd dat mensen oog hebben voor verbeteringen. En waarin ruimte is om initiatieven te realiseren.

Voeding en bewegen

Voeding en bewegen zijn bouwstenen van onze zorg. Ze vormen een onmisbaar onderdeel. Onze patiënten merken dat bijvoorbeeld door ons unieke maaltijdservicesysteem ‘At Your Request’. En door goede voedings- en beweegadviezen voor, tijdens en na een ziekenhuisopname. Wij baseren deze adviezen op de nieuwste inzichten uit (eigen) wetenschappelijk onderzoek.