mei
16
wo

Informatiebijeenkomst voor schildklierpatienten

15:00 - 16:30 uur
Bennekomse Meent, bestemming 180

Tijdens deze bijeenkomst spreekt internist-endocrinoloog dr. R. Heijligenberg over het thema 'Optimaal instellen luistert nauw'. Daarna is er ruimte voor vragen en gelegenheid voor onderling contact en ontmoeting. Ook uw partner, familielid of vriend(in) is van harte welkom.

De informatiebijeenkomst voor schildklierpatiënten maakt deel uit van het programma van de Week van de Schildklier 2018. Van 14 - 18 mei zijn in het hele land activiteiten en bijeenkomsten gepland rond het thema 'Optimaal instellen luistert nauw'.

Over 'instellen'

Goed ingesteld raken op schildklierhormoon is lastig, duurt soms lang en sommige mensen blijven klachten houden. Daarom wordt er tijdens de Week van de schildklier speciaal aandacht aan het instellen besteed.

Er wordt benadrukt dat het belangrijk is om bij aanhoudende klachten door te gaan met het verfijnen van de dosering; kleine hoeveelheden kunnen het verschil maken. En dat ‘klachtenvrij’ het doel blijft, ook als de bloedwaarden 'goed' zijn.

Aanmelden

Vanwege de beperkte ruimte is het wel noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeldt. Dit kan via de knop Inschrijven, via de website van de Schildklier Organisatie Nederland (SON).

Informatiestand Schildklier Organisatie Nederland

Van 14.00 - 17.00 uur kunt ook bij de informatiestand van SON terecht in de centrale hal.
In de stand staan ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar om te luisteren naar uw ervaring met uw schildklieraandoening en uw vragen te beantwoorden.

Agendaoverzicht