okt
29
di

Ins en outs bij IBD

19:00 - 22:00 uur
Auditiorium, bestemming 181, Ziekenhuis Gelderse Vallei

De regio Gelderland van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland organiseert in samenwerking met Ziekenhuis Gelderse Vallei een bijeenkomst met algemene informatie over de behandeling van IBD.

Tijdens deze avond komen de rol van de IBDverpleegkundige, de functie van e-Zorg en het onderwerp voeding aan bod. Daarna is er de mogelijkheid om een interessante workshop te volgen die qua onderwerp aansluit op uw behoefte. U kunt op het aanmeldformulier hier een keuze uit maken.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor mensen met de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Partners, familieleden of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Ervaringen delen

Uiteraard is er ook ruimte om de sprekers vragen te stellen. Bij de stand van de CCUVN kunt u informatie halen of ervaringen uitwisselen met ervaringsdeskundigen. Kom gerust langs.

Programma


Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op 3 manieren:

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 24 oktober 2019. Wanneer u uw e-mailadres op het aanmeldformulier invult, ontvangt u een week voor aanvang van de bijeenkomst een bevestiging per mail. 

De toegang is gratis, houd wel rekening met eventuele reis- en parkeerkosten. 

Agendaoverzicht