jan
31
wo

Masterclass pre-en rehabilitatie in de praktijk

12:00 - 17:30 uur
Ziekenhuis Gelderse Vallei, Willy Brandtlaan 10 in Ede

XtraFit is hét multimodale pre- en rehabilitatieprogramma van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Het programma is onderdeel van de reguliere zorg voor alle darmkankerpatiënten die colorectale chirurgie ondergaan, waarbij maatwerk centraal staat.

Op woensdag 31 januari 2024 organiseren Ziekenhuis Gelderse Vallei en Alliantie Voeding in de Zorg de masterclass: Pre- en rehabilitatie in de praktijk!

XtraFit is hét multimodale pre- en rehabilitatieprogramma van Ziekenhuis Gelderse Vallei, het ziekenhuis voor voeding, bewegen en slaap. Het programma is onderdeel van de reguliere zorg voor alle darmkankerpatiënten die colorectale chirurgie ondergaan, waarbij maatwerk centraal staat. Samen met Wageningen Universiteit en Alliantie Voeding in de Zorg, wordt evaluatieonderzoek gedaan naar XtraFit en kennis en ervaring gedeeld. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Regiodeal Foodvalley.

Bent u op zoek naar praktische handvatten om in uw ziekenhuis het prehabilitatie programma op te zetten, te implementeren of te verbeteren? U bent van harte welkom op onze interactieve masterclass op woensdagmiddag 31 januari 2024.

Voor wie?

Deze masterclass is voor zorgprofessionals uit ziekenhuizen: medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, diëtisten en fysiotherapeuten met interesse in prehabilitatie. Ook geïnteresseerde projectleiders en beleidsadviseurs zijn van harte welkom!

Accreditatie is aangevraagd bij V&VN.
Accreditatie is toegekend:

  • fysiotherapeuten voor 4 punten
  • diëtisten (ADAP) voor 3.5 PE-punten

Interesse?

Agendaoverzicht