2017: Zorgcontracten met alle verzekeraars

29 November 2016

Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft voor 2017 een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, Menzis, VGZ, Zilveren Kruis, CZ, Multizorg en DSW (en alle labels die onder deze verzekeringen vallen). Of u nu een restitutie-, natura- of budgetpolis bij deze zorgverzekeraars heeft, u kunt altijd in ons ziekenhuis terecht. Wij hebben spreekuurcentra in Barneveld en Veenendaal en een polikliniek in Wageningen. Het ziekenhuis staat in Ede.

Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft, op grond van goede prestaties en reële prijzen, een contract gesloten met alle zorgverzekeraars.

Kiezen

Vanaf half november presenteren de zorgverzekeraars nieuwe polissen en nieuwe prijzen. Om een goede keuze te kunnen maken voor een polis is het belangrijk dat u de voorwaarden leest. U heeft tot eind december 2016 de tijd om uw huidige zorgverzekering op te zeggen. Vóór 1 februari 2017 moet u een eventuele andere zorgverzekeraar gekozen hebben. U kunt ook gebruik maken van de overstapservice, waarbij uw nieuwe zorgverzekeraar uw oude zorgverzekering opzegt.

Meer informatie

Op de informatiepagina zorgverzekeraars kunt u het overzicht vinden met de zorgverzekeraars waar Ziekenhuis Gelderse Vallei voor in 2017 een contract mee heeft afgesloten. Op de pagina rekening en kosten vindt u uitgebreide informatie over verzekeringen en ziekenhuisrekeningen.

Nieuwsoverzicht