2019: Zorgcontracten verzekeraars

19 December 2018

Ziekenhuis Gelderse Vallei heeft voor 2019 een contract afgesloten met de zorgverzekeraars Menzis, CZ, VGZ, Zilveren Kruis, VRZ, ASR, CARESQ en DSW (en alle labels die onder deze verzekeringen vallen). Of u nu een restitutie-, natura- of budgetpolis bij deze zorgverzekeraars heeft, u kunt altijd in ons ziekenhuis terecht.

Kiezen

Vanaf half november presenteren de zorgverzekeraars nieuwe polissen en nieuwe prijzen. Om een goede keuze te kunnen maken voor een polis is het belangrijk dat u de voorwaarden leest. U heeft tot eind december 2018 de tijd om uw huidige zorgverzekering op te zeggen. Vóór 1 februari 2019 moet u een eventuele andere zorgverzekeraar gekozen hebben. U kunt ook gebruik maken van de overstapservice, waarbij uw nieuwe zorgverzekeraar uw oude zorgverzekering opzegt.

Meer informatie

Op de informatiepagina zorgverzekeraars komt binnenkort het overzicht te staan met de zorgverzekeraars waar Ziekenhuis Gelderse Vallei voor in 2019 een contract mee heeft afgesloten. Op de pagina rekening en kosten vindt u uitgebreide informatie over verzekeringen en ziekenhuisrekeningen.


Nieuwsoverzicht