Afsluiting A12 richting Utrecht

20 July 2018

Van vrijdagavond 27 juli 21.00 uur tot en met zondagavond 5 augustus 23.59 uur is de A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord in de richting Utrecht volledig afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio Arnhem. Ook Ziekenhuis Gelderse Vallei is hierdoor minder goed te bereiken. De A12/A50 tussen Grijsoord en Waterberg in de richting Arnhem/Duitsland blijft open.

Over de werkzaamheden

De A12/A50 tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord is in de richting Utrecht afgesloten vanwege Groot Onderhoud. Hiermee zorgt Rijkswaterstaat ervoor dat het verkeer vlot en veilig kan blijven rijden.

Tien dagen ernstige hinder om langdurige hinder te voorkomen

In afstemming met de regionale partners heeft Rijkswaterstaat vanwege het grote verkeersaanbod op reguliere (werk)dagen op de A12/A50, gekozen om het Groot Onderhoud uit te voeren tijdens de zomervakantie.

Wat kunt u doen?

Komt u vanuit de regio Arnhem naar Ziekenhuis Gelderse Vallei? Probeer dan met het openbaar vervoer te reizen. Reist u wel met de auto, pas dan uw vertrektijd aan en houd rekening met extra reistijd vanwege een langere (omleidings)route én kans op file(s).

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en de (omleidings)routes op de website van Rijkswaterstaat.

Nieuwsoverzicht