Bedankt!

19 May 2020

Ziekenhuis Gelderse Vallei kreeg tijdens deze coronaperiode van veel particulieren en organisaties ontzettend leuke, lieve en steunende attenties.

Kaarten, tekeningen en spandoeken. Prachtige rozen, zonnebloemen en andere boeketten bloemen. Kletspotten, heerlijke geurtjes, schoonheidsproducten en handcrèmes. Er werd een heerlijke Paaslunch voor medewerkers bereid en medewerkers werden getrakteerd op koek en gebak, paaseitjes en chocoladerepen, ijs, paashazen, mueslirepen, mini tompouces, brownies, gevulde koeken, flesjes water, drinkyoghurt en verse vruchtensappen.

Veel mensen boden mondmaskers, spatschermen, vuurwerkbrillen en ander beschermingsmateriaal aan. Bijzonder ook: hotelovernachtingen, auto’s als vervangend vervoer voor medewerkers, leenfietsen en aanbiedingen voor kinderopvang of hondenuitlaat.

Diverse bonnen kregen we, net als geldbedragen, vaak door anonieme gulle gevers. Bovendien ontvingen we andere bijzondere blijken van aandacht. Zoals de serenade van de Edese hulpdiensten, een hartelijk spandoek met ‘Samen sterk’ aan onze parkeergarage en Defensie die medisch personeel ter beschikking stelde.

Namens iedereen uit het ziekenhuis heel veel dank! We stellen het enorm op prijs.

Van vele attenties hebben wij foto’s en berichten gemaakt. Kijk op Facebook en Instagram om er een indruk van te krijgen.

Nieuwsoverzicht