Cao-acties op 20 november

18 November 2019

In veel Nederlandse ziekenhuizen voeren medewerkers op woensdag 20 november actie voor een betere CAO. Ook een deel van de medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei doet mee aan deze landelijke actiedag.

Op 20 november is Ziekenhuis Gelderse Vallei gewoon open, maar er zijn 3 afdelingen (recovery, anesthesie en Polikliniek Plastische chirurgie) die een zondagsdienst draaien. Dat betekent dat er 3 operatiekamers open zijn waar vooral spoedzorg wordt geboden.

Heeft u een afspraak op 20 november 2019?

Uw afspraak of operatie gaat gewoon door, tenzij u persoonlijk gebeld bent dat uw afspraak niet doorgaat. Samen met u maken we een nieuwe afspraak. Bent u niet gebeld door Ziekenhuis Gelderse Vallei? Dan gaat uw afspraak door. Heeft u DigiD? Dan kunt u uw afspraken bekijken op www.mijnzgv.nl

Heeft u een afspraak voor chemotherapie op 20 november?

Deze afspraak gaat door volgens het normale rooster.

Heeft uw kind een afspraak of een operatie?

Alle operaties voor kinderen gaan door.

Wilt u op 20 november medicijnen ophalen bij de apotheek in Ziekenhuis Gelderse Vallei?

Dat kan, de Vallei Apotheek is op de actiedag gewoon open.

U wilt op 20 november iemand bezoeken in Ziekenhuis Gelderse Vallei, kan dat?

Ja, op deze dag gelden de reguliere bezoektijden op alle afdelingen. Ook op de afdelingen waar de actie plaatsvindt. Op de verpleegafdelingen gaat op 20 november de zorg aan patiënten gewoon door.

Kan ik naar mijn afspraak terwijl de acties bezig zijn?

Op 20 november zullen tussen 10.00 en 11.00 uur activiteiten plaatsvinden in de centrale hal. De rest van de dag zullen er ludieke en publieksvriendelijke acties plaatsvinden. U kunt gewoon doorlopen naar uw afspraak.

Heeft u een vraag die hierboven niet is beantwoord? Bel dan gerust onze patiëntenservice op (0318) 43 43 45.

Nieuwsoverzicht