Coronavirus en een evt. bezoek aan ons ziekenhuis

04 March 2020

Bent u de laatste 2 weken in een land/regio geweest waar het coronavirus heerst en heeft u klachten zoals koorts en hoesten of benauwdheid, neem dan telefonisch contact op met uw huisarts. We verzoeken u om niet naar ons ziekenhuis te komen, maar eerst telefonisch contact op te nemen met uw huisarts.

Bent u de laatste 2 weken niet in een van de landen/regio’s geweest waar het coronavirus heerst en heeft u geen klachten? Dan hoeft u zich niet te melden bij de receptie van ons ziekenhuis. U kunt dan gewoon uw zorgafspraak door laten gaan of op bezoek gaan bij een patiënt. 

Landen/regio's

Bekijk de actuele informatie over welke landen / regio's het betreft op de website van het RIVM.

Veelgestelde vragen

In de afgelopen dagen zijn er besmettingen geweest met het nieuwe coronavirus (COVID-19) in Nederland. Wij hebben veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. De vragen worden aangevuld zodra nieuwe informatie bekend is. Klik hier om de pagina met veelgestelde vragen te bezoeken.

Meer informatie

Ziekenhuis Gelderse Vallei houdt zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Voor de laatste stand van zaken rondom het coronavirus, verwijzen wij u graag naar de website van het RIVM. Op deze site wordt heldere uitleg gegeven over het nieuwe virus en worden duidelijke antwoorden gegeven op algemene veelgestelde vragen. U kunt ook bellen naar het landelijk informatienummer via 0800 - 1351.

Indien u vragen heeft over uw eigen gezondheid, kunt u telefonisch contact opnemen met uw huisarts.

Nieuwsoverzicht