Hulp bij inloggen in patiëntenportaal MijnZGV

25 November 2019

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 december geven wij extra aandacht aan het online patiëntenportaal MijnZGV. Patiënten die graag hun medische gegevens willen inzien, kunnen met hulp van een medewerker inloggen in de centrale hal van het ziekenhuis. In deze week is dat iedere dag mogelijk van 10.00 tot 14.00 uur.

De patiënt heeft de regie

Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest er met een reden voor om op deze manier extra aandacht te vragen voor het patiëntenportaal. Het ziekenhuis streeft ernaar dat zoveel mogelijk mensen de voordelen van MijnZGV kennen. Nog lang niet alle patiënten weten van het bestaan van het patiëntenportaal – of hebben al eens ingelogd in het portaal. Met deze extra aandacht wordt de drempel naar het daadwerkelijke inloggen hopelijk verlaagd.

Dit is MijnZGV

MijnZGV is een beveiligde, online omgeving waarin patiënten hun medische gegevens kunnen inzien. Denk aan brieven van een specialist en uitslagen van een onderzoek. Daarnaast kunnen patiënten van bepaalde afdelingen zelf hun afspraken maken, wijzigen en afzeggen via het portaal. Ook zijn er in het portaal relevante folders voor de patiënt te vinden. Op deze manier krijgt de patiënt steeds meer de regie.

Inloggen met DigiD

Inloggen in MijnZGV kan alleen met de DigiD-app of via DigiD met een extra SMS-controle. Op deze manier is veilig gebruik van MijnZGV gegarandeerd. Wilt u in de week van 2 tot en met 6 december inloggen met hulp van een medewerker van Ziekenhuis Gelderse Vallei? Neem dan uw DigiD-inloggegevens mee of download de DigiD-app op uw smartphone. Heeft u nog geen DigiD-inloggegevens? Vraag deze dan aan op de website van DigiD. Het duurt aan aantal werkdagen voordat de aanvraag is verwerkt. Kijk voor meer informatie op www.geldersevallei.nl/mijnzgv.

Nieuwsoverzicht