Met kerst in het ziekenhuis

13 December 2018

Sfeervolle kerst in Ziekenhuis Gelderse Vallei: Ziekenhuis Gelderse Vallei organiseert tijdens de kerstdagen allerlei activiteiten voor patiënten en bezoekers. Er zijn kerstconcerten, heerlijke kerstdiners en kerstvieringen. Hiermee bezorgt het ziekenhuis patiënten en hun familie een warm kerstgevoel, ondanks het feit dat iedereen het liefst thuis is met de kerstdagen.

In de periode voor kerst zijn er 3 concerten in de centrale hal van het ziekenhuis. Op dinsdag 18 december treedt het Tutti4all OBK-orkest uit Bennekom op, woensdag 19 december het V’Allure vrouwenkoor uit Veenendaal en op donderdag 20 december speelt Musicamare uit Ede. Allen van 18.30 uur tot 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Kerstdiner

De koks van Ziekenhuis Gelderse Vallei bereiden tijdens de kerstdagen een lekker kerstdiner voor patiënten. Familie van patiënten kan mee-eten. Het bestellen van het kerstmenu, of andere gerechten en tussendoortjes naar ieders wens, gaat via het bijzondere maaltijdsysteem At Your Request.

Kerstviering

Donderdag 20 december is er een kerstviering op de afdeling ouderengeneeskunde en op maandag 24 december is het kerstfeest op de kinder- en jongerenafdeling. De kinderen maken een kerststukje, luisteren naar een kerstverhaal en genieten van een gezellige kerstlunch. Eerste kerstdag is er een kerkdienst voor patiënten en familie en worden er kerstliedjes gezongen op diverse afdelingen. Tijdens tweede kerstdag is er op diverse afdelingen muziek en worden er gedichten voorgelezen.

Kerstdagen

Tijdens de kerstdagen zijn poliklinieken, spreekuurcentra en bloedafname laboratoria gesloten. Dit geldt voor alle locaties in Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen.

De medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei wensen iedereen alvast prettige kerstdagen en een gezond 2019.


Nieuwsoverzicht