Openingstijden rondom feestdagen

02 December 2019

Rond de feestdagen gelden er andere openingstijden in het ziekenhuis.

Kerst en nieuwjaar

Tijdens de Kerstdagen en op 1 januari draaien wij een zondagsdienst.

Dinsdag 24 december

Op de locatie van het ziekenhuis in Ede zijn de poliklinieken tot 16.00 uur open.

Vrijdag 27 december: dag na Kerst

Bij de spreekuurcentra Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. In Lunteren is de bloedprikpost open tot 9.45 uur. De afdeling radiologie op deze locaties is gesloten en er zijn geen spreekuren op deze locaties. Op de locatie van het ziekenhuis in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open.

Dinsdag 31 december: Oudejaarsdag

Bij de spreekuurcentra Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. In Lunteren is de bloedprikpost open tot 9.45 uur. De afdeling radiologie op deze locaties is gesloten en er zijn geen spreekuren op deze locaties. Op de locatie van het ziekenhuis in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open tot 16.00 uur. Het afnamelaboratorium in gezondheidscentrum Lunteren is open van 8.00  8.30 uur. 

Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00 en 13.00 uur en tussen 17.00- 20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.

Spoedgevallen

De spoedeisende hulp blijft uiteraard 24 uur per dag geopend.

Nieuwsoverzicht