Project collegiale crowdfunding genomineerd voor NIAZ jaarprijs 2018

06 September 2018

Het project collegiale crowdfunding is genomineerd voor de NIAZ jaarprijs 2018. Van 1 tot en met 30 september kan er worden gestemd. Op 15 oktober worden de definitief genomineerde projecten bekend gemaakt en op 13 november vindt de uitreiking van de winnaar plaats. Helpt u Ziekenhuis Gelderse Vallei naar de finale?

Het NIAZ ondersteunt zorginstellingen bij het dagelijks verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg. Ook toetst het NIAZ of zorginstellingen het huis op orde hebben. Het NIAZ bevordert dat zorginstellingen leren van elkaar. De NIAZ jaarprijs wordt uitgereikt aan de zorginstelling die bijdraagt aan het beter en veiliger worden van zorg.

Collegiale crowdfunding

Het afgelopen jaar startte Ziekenhuis Gelderse Vallei een bijzonder project: collegiale crowdfunding. Iedere medewerker kreeg een cheque van 50 euro om te besteden aan een goed idee van een collega. Een medewerker met een goed idee kijkt wat hiervoor nodig is. Is het bedrag binnen? Dan mag de initiatiefnemer overgaan tot de uitvoering ervan. Collegiale crowdfunding motiveert medewerkers om in beweging te komen en zich als ondernemer op te stellen.

Pianomuziek in de centrale hal

Door het project zijn al veel enthousiaste ideeën gerealiseerd, zoals een piano in de hal, een fietslabyrint voor patiënten die aan bed of stoel gekluisterd zijn, receptkaarten voor kankerpatiënten en een muziekkussen voor patiënten die een urologisch onderzoek ondergaan. Stuk voor stuk cadeaus voor patiënten, gerealiseerd door initiatieven van medewerkers.

Stemmen

Stemt u Ziekenhuis Gelderse Vallei met dit project een plek in de finale? U kunt hier uw stem uitbrengen.

Nieuwsoverzicht