Valse ziekenhuis website in omloop / false hospital website

27 June 2019

Er is een nep ziekenhuis website in omloop. Op deze website wordt de naam van ons ziekenhuis gebruikt, samen met ons logo.

Het uiterlijk lijkt op de website van het Haaglanden MC. Het website adres van deze nep website is bijna het zelfde als onze website, alleen ontbreekt er een L in ‘vallei’, is er 'nl' aan vastgeplakt en eindigt het op .com.

Onze ICT doet er alles aan om de website offline te halen. Ook is er aangifte gedaan bij de politie wegens vervalsing van website en misbruik van onze naam en logo. Op onze eigen en echte website zijn geen problemen, deze is voor iedereen gewoon toegankelijk.

Veel gestelde vragen & antwoorden over dit onderwerp

English

The appearance resembled the Haaglanden MC website. The website address of this fake website is almost the same as our website, only an L is missing in "vallei" and nl is included in the name. Furthermore the url ends with .com instead of with .nl.

Our ICT-department is working very hard to take this website offline. A report has also been made to the police for falsifying the website and misuse of our name and logo. There are no problems on our own and real website, which is accessible to everyone.

Q&A about this fake website 

Website 'The Netherlands and you' about job scams Nieuwsoverzicht