Aangepaste openingstijden feestdagen 2019

18 April 2019

Rondom de feestdagen gelden enkele aangepaste openingstijden in Ziekenhuis Gelderse Vallei. In dit bericht leest u wanneer en waar de openingstijden afwijken.

Aangepaste openingstijden op feestdagen

Op feestdagen zijn de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen gesloten. Ook de poliklinieken in Ede, de bloedafname/prikposten, de afdeling radiologie en het huisartsenservicebureau zijn die dag gesloten.

De feestdagen zijn:

  • Zondag 5 mei: Bevrijdingsdag
  • Donderdag 30 mei: Hemelvaartsdag
  • Maandag 10 juni: 2e Pinksterdag
  • Woensdag 25 december: 1e Kerstdag
  • Donderdag 26 december: 2e Kerstdag
  • Woensdag 1 januari 2020: Nieuwjaarsdag

Aangepaste openingstijden op overige dagen

Vrijdag 27 december: dag na Kerstmis

Bij de spreekuurcentra Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie op deze locaties is gesloten en er zijn geen spreekuren op deze locaties. Op de locatie van het ziekenhuis in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open.

Dinsdag 31 december: Oudejaarsdag

Bij de spreekuurcentra Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie op deze locaties is gesloten en er zijn geen spreekuren op deze locaties. Op de locatie van het ziekenhuis in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open tot 16.00 uur.

Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00-13.00 uur en 17.00 - 20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.

Nieuwsoverzicht