Dank aan vrijwilligers Toon Hermans Huis Ede

05 September 2017

In het zonnetje door Ziekenhuis Gelderse Vallei 

De medewerkers van het oncologisch centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei hebben hun vrijwilligers in het zonnetje gezet. Op dinsdag 29 augustus waren ze allen uitgenodigd voor een mooie middag in het ziekenhuis. Renske Karens, leidinggevende dagbehandeling oncologie: ‘Wij wilden met deze dag de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Ede bedanken voor de fijne samenwerking op de polikliniek en de dagverpleging oncologie.’

In het oncologisch centrum werken meer dan 50 vrijwilligers van het Toon Hermans Huis. Hun gastvrijheid en ondersteuning, voor zowel patiënt als medewerker, is niet te missen in het ziekenhuis. Elke werkdag zijn er per dagdeel 2 vrijwilligers aanwezig die de patiënten verwelkomen, koffie en thee schenken, maar met name ook een luisterend oor bieden. De waardering voor de vrijwilligers is groot en daarom werd het tijd om hen in het zonnetje te zetten. 

Waardering 

Als blijk van waardering waren de vrijwilligers uitgenodigd voor een goed gevulde middag in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Daar kregen ze onder meer van Jantine de Smit, zorgmanager van het oncologisch centrum, een presentatie over de nieuwste ontwikkelingen in de oncologische zorg. Een kijkje achter de schermen op de operatiekamer en de afdeling radiotherapie. Daarnaast werden ze verwend met een proeverij met hapjes die door onderzoekers en diëtisten van het ziekenhuis speciaal geselecteerd zijn voor oncologische patiënten. De dag werd afgesloten met een door de medewerkers zelfgeschreven lied en een attentie voor de vrijwilligers. 

Nieuwsoverzicht