eHealth: nieuwerwetse zorg vanuit ouderwetse betrokkenheid

25 January 2018

Deze week is de landelijke eHealthweek, gericht op het vergroten van kennis en vaardigheden van digitale ondersteuning in de zorg. Ziekenhuis Gelderse Vallei loopt voorop met toepassingen voor online zorg. Zo bieden wij met eZorg digitale zorgpaden aan voor 32 aandoeningen. Binnenkort gaan we testen met het beeldconsult.

Beeldbellen is een consult via een videoverbinding, vergelijkbaar met Skypen. U ontmoet uw arts in een veilige, afgeschermde digitale omgeving. Samen kunt u uitslagen, röntgenfoto’s en meer bekijken en bespreken. Een voordeel is dat u niet naar het ziekenhuis hoeft te reizen en toch een persoonlijk contactmoment met uw arts heeft. Naar verwachting kunt u later in 2018 gebruikmaken van het beeldconsult.

Beleef eZorg Heupoperatie

Via eZorg kunt u online een bloeddrukdagboek bijhouden, digitale vragenlijsten invullen voorafgaand aan de operatie, veilig mailen met artsen, en meer. 

Gemak en inzicht door online zorg

De digitale revolutie is ook duidelijk merkbaar in de zorg. Mensen en apparaten zijn steeds meer verbonden met en via het internet. Ziekenhuis Gelderse Vallei bouwt aan online zorg om onze patiënten meer eigen regie te geven. Door online zorg is persoonlijke informatie dichtbij en altijd beschikbaar. Online zorg biedt daardoor gemak en meer tijd voor persoonlijk contact. Immers, met meer informatie vooraf zijn wij beter voorbereid op uw bezoek. Wij zien u graag! Offline in ons ziekenhuis en de spreekuurcentra, en online in onze beveiligde internetomgeving.

Nieuwsoverzicht