Fitadvies van buurtsportcoach

22 November 2016

Bewegen helpt om fitter te worden en gezondheidswinst te behalen. Maar het kan lastig zijn om na een operatie of met een chronische ziekte de (over)stap te maken naar de juiste vorm van sport. Een beweegadvies op maat is dan meer dan welkom . Daarom is er, sinds begin dit jaar, elke maandagmiddag het inloopspreekuur in het ziekenhuis. Of kom langs bij de infotheek voor (gratis) beweegadvies!

Passende vorm van (weer) bewegen

Buurtsportcoach Jasper van de Bijl of een van zijn collega’s gaan met u in gesprek over uw ziekte of aandoening, uw  wensen en mogelijkheden wat bewegen betreft. De beweegcoaches zijn bekend met de beweegactiviteiten in de regio, ook voor mensen met een beweegbeperking of chronische ziekte. Zo kunnen zij een passende vorm  van bewegen voor u zoeken. Dit om, met persoonlijke advies en begeleiding naar de sportaanbieder toe, voor u een goede en vertrouwde start van (weer) bewegen te maken.

Beweegadvies

Neemt u de stap om te bouwen aan een gezonde leefstijl? Dit kan door uw medisch specialisten,  huisarts of  fysiotherapeut  een verwijzing te laten uitschrijven voor een Fitadvies. Maar ook zonder verwijzing bent u van harte welkom op maandagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur in de infotheek voor (gratis) beweegadvies!

Nieuwsoverzicht