Gouden team Pijncentrum ZGV

09 March 2016

Het Vakblad ´De Doktersassistent´ deed een oproep voor een gouden duo of team. Het Pijncentrum Gelderse Vallei behoort tot de één van de twee winnaars met hun overtuigende motivatie. Dit team, bestaande uit 16 doktersassistenten en verpleegkundigen, is dolblij met de waardering.

Motivatie

‘Het jaar 2015 heeft veel gevraagd van dit team door privésituaties van verschillende collega’s. Hierdoor werd er een groot beroep gedaan op de flexibiliteit en inzet van iedereen,’ zo luidt de ingezonden motivatie van Wilma ter Beest-Verschuur, senior van het Pijncentrum. Ook vertelt zij: ‘Naast al dit leed maken we ook heel veel plezier met elkaar. We hanteren het motto: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”. Een gouden team!’

Over het Pijncentrum

Wanneer u pijnklachten heeft die niet eenvoudig te behandelen zijn, kan uw huisarts of specialist u doorverwijzen naar het Pijncentrum Gelderse Vallei in Ede. In ons pijncentrum werkt een team van anesthesiologen, pijnconsulenten, verpleegkundigen en doktersassistentes samen om u de best mogelijke zorg te bieden. Het pijncentrum beschikt over een eigen afdeling met faciliteiten zodat wij u snel en adequaat kunnen helpen.

Nieuwsoverzicht