Kelly van Aalten wint verpleegkundige trofee

12 May 2017

Op vrijdag 12 mei, de Dag van de Verpleging, is de verpleegkundige trofee in Ziekenhuis Gelderse Vallei uitgereikt. Dit is een waarderingsprijs voor de verpleegkundige die het meest uitblinkt door zijn of haar bijdrage aan zichtbare verbetering van de patiëntenzorg. Iemand die een voortrekkersrol heeft en vernieuwende ideeën inbrengt.

Dit jaar waren Conny Hordijk, Maaike Kroon en Kelly van Aalten genomineerd. Het winnende project van Kelly van Aalten, 'Function focussed care', is gericht op het voorkomen van functieverlies bij patiënten en focust op de toekomstdoelen van een patiënt. Hoe kan een patiënt zo goed mogelijk de regie qua functioneren in eigen handen houden? Kelly heeft in haar project lichaamsbeweging tijdens zorgmomenten bevorderd en geintegreerd.

Conny is genomineerd door haar team, omdat zij staat voor excellente verpleegkundige zorg, van theorie tot praktijk en Maaike Kroon is genomineerd voor haar werk aan het project 'Gevoed met Kennis', een platform met een schat aan informatie over ondervoeding, parenterale voeding en sondevoeding, voor zorgverleners en patiënten.

Wij zijn trots op de enorme inzet en bijdragen die al onze verpleegkundigen iedere dag weer leveren. En wij feliciteren onze drie top verpleegkundigen met de nominaties die zij ontvingen voor hun inzet en projecten en Kelly in het bijzonder met het winnen van de trofee.

Nieuwsoverzicht