Samenwerking met Uk & Ko

22 September 2014

Deze samenwerking maakt kinderopvang voor de medewerkers mogelijk, maar ook (spoed)opvang voor de kinderen van patiënten van het ziekenhuis. Ziekenhuis Gelderse Vallei werkte eerder samen met Spelenderwijs.

Door het faillissement van deze aanbieder van kinderopvang ging het ziekenhuis op zoek naar een andere partner voor kinderopvang. Deze vond zij in Uk & Ko Kinderdagverblijven.

Kinderen die al jong plezier beleven aan bewegen en genieten van gezond voedsel, zullen later ook eerder sporten, gezond en gevarieerd eten en een gezondere levensstijl aanhouden. Uk & Ko Kinderdagverblijven wil zich onderscheiden door gezonde voeding en veel bewegen. Dit beleid past heel goed bij de uitgangspunten van het ziekenhuis dat voeding, sport en bewegen hoog in het vaandel heeft staan. Bovendien sluiten de verlengde openingstijden en de flexibele opvang van Uk & Ko naadloos aan bij de dienstroosters van het ziekenhuis. Daarnaast ligt de locatie ‘Het Toverbos’ op slechts drie kilometer afstand van het ziekenhuis.

Opvang kinderen van patiënten

Patiënten van het ziekenhuis kunnen kinderopvang tijdens hun ziekenhuisopname regelen bij Uk & Ko. Deze opvang kan direct geregeld worden zodra de opname is gepland, maar kan ook geregeld worden als er sprake is van een spoedopname. De opvang kan voor een dag zijn, maar ook voor een aantal dagen. Dat is een geruststellende gedachte! De kinderopvang vindt plaats op de locaties Pienoo en het Toverbos van Uk & Ko. Patiënten kunnen contact opnemen met Uk & Ko om een ‘contract incidentele opvang’ af te sluiten. Uk & Ko is te bereiken via telefoonnummer 0318 64 04 82 of e-mail info@ukenko.info

Nieuwsoverzicht