Podcast Ziekenhuis Gelderse Vallei

In deze podcastserie spreken de zorgprofessionals van Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) over actuele onderwerpen in de zorg. De gesprekken kunnen gaan over een medische behandeling, maar ook een nieuwe ontwikkeling in ZGV kan het onderwerp van gesprek zijn. In onze podcastserie laat de gespreksleider ook de mens achter de zorgprofessional zien. 

De podcast is onder andere te beluisteren via:

Afleveringen 

In deze aflevering nemen de psychologen van de afdeling Medische psychologie van Ziekenhuis Gelderse Vallei je mee in alles wat zich afspeelt rondom de medisch psychologische zorg voor COVID-patiënten. Klinisch Psycholoog Inge den Boer en GZ Psycholoog Yvette van Dokkum delen hun ervaringen. Welke psychische klachten heeft een opgenomen COVID-patiënt vaak? Wat kan er gedaan worden aan deze klachten? En wat doet verpleegd worden in isolatie met een COVID-patiënt?

Luister deze aflevering via:
Apple podcast
Amazon Music 
Spotify
Stitcher

Je kunt deze aflevering ook hieronder bekijken:


In deze aflevering nemen de psychologen van de afdeling Medische psychologie van Ziekenhuis Gelderse Vallei je mee in alles wat zich afspeelt rondom de mental support voor zorgmedewerkers tijdens de COVID-pandemie. Klinisch Psycholoog Inge den Boer en GZ Psycholoog Yvette van Dokkum delen hun ervaringen. Ook doen gastsprekers voorzitter Raad van Bestuur Mirjam van ’t Veld, afdelingsmanager Andre Laamers en regieverpleegkundige Hannah Prins hun verhaal.

Luister deze aflevering via:
Apple podcast 
Amazon Music
Spotify
Stitcher

Je kunt deze aflevering ook hieronder bekijken: