Start een actie

Wilt u in actie komen voor de patiënten in Ziekenhuis Gelderse Vallei? Dat kan al heel makkelijk. Haal op een voor u fijne manier geld op voor het project wat u aandacht trekt. Bijvoorbeeld door kaarten te verkopen, iets lekkers (maar natuurlijk ook gezond!) te bakken of laat u sponsoren bij een sportieve activiteit.

Toolkit

Kijk in onderstaande toolkit voor middelen die u kunt gebruiken tijdens de actie.

Volgt

Volgt

Organiseer je een actie voor Ziekenhuis Gelderse Vallei? Vergeet ons dan niet te taggen in je berichtgeving! Zo kunnen we je bericht delen. 

Instagram: @ziekenhuisgeldersevallei

Facebook: @ziekenhuis gelderse vallei (even opletten dat je de pagina met het ziekenhuislogo selecteert)

LinkedIn: @Ziekenhuis Gelderse Vallei

Twitter: @GelderseVallei

Opbrengst overmaken

U kunt na uw actie de opbrengst overmaken op IBAN NL81 RABO 0370 0566 04 t.n.v. Vriendenfonds Ziekenhuis Gelderse Vallei.

We zijn benieuwd naar uw actie!

We horen graag welke actie u heeft georganiseerd voor Ziekenhuis Gelderse Vallei en hoeveel geld u hiermee heeft opgehaald. Vul daarom het formulier hieronder verder in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw actie en het project wat u heeft gesteund. In het formulier is het ook mogelijk om foto’s te uploaden van de actie. Daarmee geeft u ons direct toestemming om deze te delen op onze website en/of social media.


Formulier volgt zo snel mogelijk.